Shiatsu

Hälsokraft Lena Svenhard - Shiatsu i Stockholm

Shiatsu Täby, Shiatsu Täby, Shiatsu Täby, Shiatsu Täby, Shiatsu Täby, Shiatsu i Täby, Shiatsu

Shiatsu - den Japanska massageformen anma har sina mångtusenåriga rötter i den österländska filosofin och medicinen. Genom komplement från både kinesiskt och västerländskt medicinskt kunnande har Shiatsu utvecklats till en unik massagebehandling som fått namnet Shiatsu.

Shiatsu är en fantastiskt skön och avslappnande massagebehandling som stimulerar kroppen och psyket till välmående och självläkning. Inom Shiatsu uppfattas hälsa och välmående som en sund balans i kroppens naturliga energi flöde. Shiatsu behandling främjar balanseringen av denna livsenergi.

 

Shiatsu - en mjuk och behaglig helkroppsmassage

Klienten ligger på en mjuk madrass på golvet med behagliga kläder. Shiatsu betyder fingertryck men oftast använder terapeuten tummar, händer, armbågar och knän i en kombination av stimulerande tryck, sträckningar, roteringar, och mjuka justeringar i ett harmoniskt flöde.

 

Shiatsu stärker och balanserar

Shiatsu bygger på att man trycker på olika punkter (tsubo) utmed kroppens meridianer (energi banor) för att stimulera flödet av qi (livskraft) genom banor i kroppen. Därmed påverkas helheten på bästa sätt för att skapa balans och stärka sig själv.

 

 

 

"För mig är Shiatsu en unik och otroligt skön massagebehandling som är djupt helande för kropp och själ, främjar medvetandet, släpper på blockeringar och bidrar till stärkt hälsa." - Hälsokraft Lena Svenhard.

Massage Täby, Massage Täby, Massage Täby, Massage Täby, Massage Täby, Massage Täby, Massage Täby, Massage Täby

Föreagsmassage, Företagsmassage, Företagsmassage, Företagsmassage, Företagsmassage, Företagsmassage, Företagsmassage, Företagsmassage, Företagsmassage

Fördelar med Shiatsu:

  • Förebygger och läker
  • Sinne och kropp slappnar av
  • Återställer och balanserar energi
  • Lindrar spänning och stelhet
  • Förbättrar andningen
  • Förbättrar cirkulationen
  • Helar
  • Ökar välbefinnandet

Copyright ® 2007 halsokraft.eu